KINEGRAM® za ostala dokumenta

Kinegram for other documents

KINEGRAM® za ostala dokumenta

Viza nalepnice, izvodi iz knjige rođenih i ostala zvanična dokumenta koja zahtevaju specijalne elemente za određivanje autentičnosti, koji čine odmah prepoznatljivim ne ovlašćene izmene ili falsifikovanje. KINEGRAM® PATCH ili STRIPE su dva potvrđena proizvoda koji se konstatno razvijaju i koja služe za gore navedenu aplikaciju. Različiti elementi za kontrolu difrakcije i softicirano parcijalno-metaliziranje garantuju najviši nivo sigurnosti. 

Za dokumenta koja su bazirana na papiru sa već nanetim KINEGRAM®: Transparetni ili parcijalno metalizirani KINEGRAM® PATCH ili STRIPE.

Klasičan KINEGRAM® PATCH ili STRIPE tehnologija štampe na visokoj temperaturi može se primeni na gotovo svim dokumentima, specifično vize, izvode i registraciona dokumenta. Efikasan prvo nivo zaštite postiže se transparentnom sigurnosnom folijom koja može da bude metalizirana ili parcijalno metalizirana. Sastav sigurnosne folije sa KINEGRAM® sigurnosnim elementom savršeno je uklopljen sa substratom i specifičnim mašinama za nanošenje. Naše iskustvo od 25 godina obezbeđuje nam prednost. 

  • Maksimalna zaštita od falsifikovanja
  • Izvanredna rezolucija i kontrast
  • Fini efekti pokreta
  • Na raspolaganju u transparetnoj, metaliziranoj ili parcijalno metaliziranoj verziji.

Slike

Stoijmo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Kontakt