Informacione tehnologije konstatno napreduju u svih oblastima društva, poslovanja i privatnih korisnika koristeći različite komunikacione kanale. Nažalost prestupnici koriste iste te načine za komunikaciju, stoga visoku tehnologiju korisite i državne institucije kako bih se sačuvale od konstantnih pretnji. Postoji široki opseg specijalne opreme koji se koristi u državnim institucijama, bezbednosnim agencijama i industrijskom sektoru sa ciljem obezbeđivanja bezbednosti. Zajedno sa našim partnerima u ponudi imamo specijalizovanu opremu za sledeće domene: zaštita, detekcija i nadgledanje. Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate.

Naši partneri u domenu specijalne opreme

Logo Avon

Avon Protection je svetski lider u ABH tehnologiji respiratorne zaštite specijalizovane za vojsku,  policiju, vatrogasce i industrijsku primenu  i ima 80 godina istorije dizajna vojnih maski i proizvodnje. Koriste izuzetne materijale i  izvrsno istraživanje i razvoj.

Više informacija

Logo Ketech

Kompanija KeTech je specijalizovana u domenu komunikacija, informacionih tehnologija i tehnologija za detekciju. Kao inovatori i integratori razvijaju rešenja u domenu inteligentnog softvera koji ima primenu u telekomunikacijama. Uređajima za detekciju pokrivaju širok opseg tržišta transporta, industrije, bezbednosti i javnog sektora.

Više informacija

Logo Limestone

Limestone Technologies je Kanadska kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom opreme za prikupljanje podataka o ljudskoj fiziologiji, odnosno uređaja za utvrđivanje istine. Polygraph Prefessional Suite je najpoznatiji proizvod ove kompanije, prvi digitalni poligraf na svetu.

Više informacija

Logo Novo

NOVO Corporation je široko prepoznat proizvođač bezbednosne opreme za državne institucije i velike korporacije. Uspeh kompanije je u prikupljanju i akumuliranju znanja i detalja o bezbednosnim pretnjama na svim nivoima.Razvijaju najsofisticiranije sisteme i uređaje poslednje generacije, i nude servisiranje i specijalizovanu obuku prema zahtevima klijenata.

Više informacija

Logo Septier

Septier Communication obezbeđuje inovativna i pouzdana rešenja za potrebe obaveštajnih službi,policijskih jedinica i telekomunikacionih kompanija. Rešenja uključuju presretanje, analizu, lociranjei praćanje mobilnih komunikacija kao i rešenja za nadzor mrežnih komunikacija.

Više informacija

Logo Taser

Kompanija TASER International je osnovana u septembru 1993. godine sa ciljem i obavezom da pruži rešenja koja štite život, štite istinu i štite porodicu.

Taser je vodeća kompanija u proizvodnji elektrošoker uređaja i posvećena je da smanji sukob nasilja, obezbeđujući odgovornost i sprečavajući opasnost. Ona je posvećena da zaštiti život obezbeđujući inovativne, visoko  kvalitetne proizvode i usluge koje svaki put prevazilaze očekivanja korisnika.

Više informacija

Logo Unival Group

Unival group® obezbeđuje pouzdana rešenja zaštite za državne i korporativne klijente širom sveta. Proizvodi se razvijaju i proizvode sa modularnim pristupom u cilju prilagođavanja konačnog rešenja za kupce sa specifičnim zahtevima koji su neprekidno izloženi visokim bezbednosnim rizicima.

Više informacija