Diletta

O kompaniji

Više od pet decenija kompanija Diletta se bavi razvojem i proizvodnjom identifikacionih proizvoda i sigurnosnih sistema za razne državne institucije.Diletta nudi kompletne sisteme za personalizaciju zaštite putnih dokumenata koji zadovoljavaju sve kriterijume žaštite.Sistem kompanije Diletta baziran je najnovijoj tehnologiji i uključuje kompletan asortiman stadnardnih i jedinstvenih opcija zaštite dokumenata.

Izdvojeni proizvodi

Diletta 800i

Postavlja visoke standarde u segmentu štampanja putnih dokumenta. Svoju vrhunsku kvalitetu prikazuje i na standardnimn i na posebno zaštićenom papiru pasoša. Obezbeđuje pouzdanost boja na duži vremenski period. Tinta koju štampač koristi sertifikovana i odobrena od strane ovlaštenog Njemačkog institua.

Diletta 700i

Mi smo dizajnirali revolucionarni štampač pasoša koji je otvorio potpuno novo područije u domenu načina štampanja pasoša a to je nova DILETTA 700i.

Štampač pasoša DILETTA 700i omogućava vam štampanje pojedinačnih UV karakteristika vidljivih jedino pod UV lampom.Diletta nudi široki spektar boja sa posebnim efektima kao i razne UV boje vidljive ispod svijetlosnog talsa opsega od 365 ili 254 nm.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Kontakt