O nama

MRG Export-Import d.o.o. Banja Luka, osnovan je 1999. godine.

Naša osnovna delatnost je zastupanje inostranih kompanija i prodaja proizvoda iz domena visoke i komercijalne bezbednosti. Osnovna ideja je da se domaćem tržištu ponude proizvodi i rešenja koji po kvalitetu i pouzdanosti ispunjavaju najviše svetske standarde.

Počeli smo sa uvozom i prodajom sigurnosnog papira za novčanice i lična dokumenta. Delatnost je ubrzo proširena i na specijalne optičko-varijabilne elemente za zaštitu novčanica i ličnih dokumenta.

U praksi se ubrzo pojavila potreba da nadležne službe pouzdano utvrde da li su novčanice, putne isprave i lična dokumenta prava ili krivotvorena kao i da se proveri identitet njihovih nosilaca. Bili su neophodni moderni uređaji i prateći softver koji će ove provere obavljati na brz i efikasan način. MRG Export-Import d.o.o. ubrzo je odgovorio i na ovu potrebu tržišta, kroz saradnju sa liderima u ovim oblastima, švajcarskom kompanijom Projectina i ruskom kompanijom Papillon.

Razvoj

MRG se razvijao prateći potrebe svojih korisnika, okolnosti u kojima rade i moderne tehnologije koje su se proteklih godina pojavljivale.

Danas MRG u svom portfoliju sadrži spektar proizvoda iz oblasti forenzike, bezbednosti saobraćaja i opšte bezbednosti.

Vizija

Da budemo regionalni lider u oblasti visoke bezbednosti koji spaja svetske brendove i domaće institucije, koji svojim partnerima otvara nova tržišta, sa ciljem da učinimo svakodnevni život bezbednijim.

Misija

Misija MRG je da uvođenjem novih savremenih tehnologija iz oblasti visoke bezbednosti podržimo zahteve naših domaćih partnera ali i da novim tržištima prenesmo stečeno iskustvo iz regiona.

Kontinuirano usavršavanje zaposlenih iz tima MRG uz veliko iskustvo menadžemnta, garant su za efikasna i inovativna rešenja.

Vrednosti

Naše osnovne vrednosti su tačnost, efikasnost, pouzdanost i poverljivost. Kao deo velike svetske mreže bezbednosti, sebi ne dozvoljavamo propuste i pravo na izgovore. Kao jedina domaća firma sa ovakvom delatnošću, ne dozvoljavamo da naši kupci i korisnici ostanu bez naše pomoći i podrške u bilo kom momentu. U poslu i u životu ne čekamo da problemi i teškoće dođu do nas. Mi ih predviđamo, idemo im u susret i otklanjamo ih.

Mnogo toga što radimo, zbog prirode sektora visoke bezbednosti, nije ni moguće ni poželjno staviti na znanje široj javnosti. Stoga o našim uspesima obično nećete čitati u novinama, a naše reklame nećete videti na bilbordima. Naši lični napori, problemi i uspesi koje postižemo, ogledaju se kroz korisnike naših usluga i proizvoda. Doprinosimo da njihov rad bude bolji i efikasniji u podizanju nivoa opšte bezbednosti, u borbi protiv krivotvorenja, zaštiti ljudi i imovine i razotkrivanju najtežih krivičnih dela.

Edukacija korisnika

Bez visoko obučenog kadra savremena tehnologija nema svoju primenu.

Cilj je da sva znanja i iskustva naših partnera razmenjujemo putem stručnih skupova i seminara. Na njima su uvek prisutni vrhunski svetski eksperti u oblasti visoke bezbednosti i forenzike.

Za sve navedeno, ali i za još mnogo više, kompanija MRG Vam uvek stoji na raspolaganju…

Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015

– Politika kvaliteta firme MRG

Sistem menadžmenta bezbednošću informacija ISO 27001:2013

– Politika bezbednosti informacija firme MRG