Forensic Technology – Projectina

Projectina Logo Forensic Technology

Uvod

Forensic Technology je prvi razvio automatski sistem za balističku identifikaciju i analizu pre više od 20 godina i nastavlja da bude lider u razvoju tehnologije za forenzičku balistiku i identifikaciji oružija.

Tokom 2011. godine, Forensic Technology je preuzeo firmu Projectina AG, kao vodećeg svetskog lidera u razvoju i proizvodnji proizvoda iz domena forenzičkih nauka kao i visoko-tehnoloških optičkih komponenti u zadnjih 60 godina. Proizvodi firme Projectina pokrivaju tri glavne kategorije koje su komplement glavnim kompetencijama firme Forensic Technology u balistici: mikroskopi, proizvodi za ispitivanje dokumenata i mesta prestupa.

Forensic Technology i Projectina su trenutno partneri sa stotinama javnih agencija za bezbednost u skoro 70 zemalja, koji pružaju ekonosmki isplativa i održiva rešenja. Forensic Technology pokreću kupci, širom sveta, postoji 24/7 mreža podrške za kupce kao i namenski objekti za obuku. Zajedno, Forensic Technology i Projectina pružaju široku gamu proizvoda, alata i usluga koji su u skladu za zahtevima vaših forenzičkih potreba.

Proizvodi

  • Komparativni i digitalni mikroskopi
  • Sistemi za ispitivanje dokumenata
  • Istraživanje mesta prestupa

Domene

UCM with LED ring light and bullet holder_perspective view

Komparativni i digitalni mikroskopi

Više informacija

Projektina PAGScan Document Reader

Sistemi za ispitivanje dokumenata

Više informacija

Projektina SL450

Istraživanje mesta prestupa

Više informacija

Stoijmo na raspolaganju za sva dodadna pitanja.