Droga i eksploziv su uvek predstavljali problem državnim institucijama i čitava grana industrije radi na tome da razvije opremu koja će u svakodnevnom životu olakšati rad policije i poboljšati efikasnost. Naša firma predstavlja svetske lidere u proizvodnji specijalizovane opreme za detekciju droge i eksploziva. Ta vrsta opreme i metoda nalazi svakodnednu primenu u bezbednosnim agencijama, graničnoj policiji, zatvorima, popravnim domovima i industrijskom sektoru.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate.

Naši partneri u domenu detekcije droge i eksploziva

Logo Mistra Group

Mistral  je izraelska kompanija sa sedištem u SAD koja se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za vojne, policijske i bezbednosne potrebe. Mistral se bavi osmišljavanjem, proizvodnjom i prodajom gotovih rešenja direktno krajnjim korisnicima, ali i projekt menadžmentom i marketinškom podrškom isporučiocima takve opreme.

Više informacija

Logo Morpho

Kompanija Morpho bavi se prvenstveno detekcijom ekspoloziva i narkotika i proizvodi ove kompanije nalaze primenu na svim mestima gde je neophodna povećana bezbednost: na graničnim prelazima, aerodromima i lukama, vojnim objektima, ambasadama i konzularnim predstavništvima, u državnim ustanovama, nuklearnim elektranama, petrohemijskim postrojenjima, javnim ustanovama, zatvorima, na događajima visokog rizika.

Više informacija