Mistral Group

Mistral Group Logo

Mistral Group

Kompanija osnovana 1988. sa sedištem u SAD, koja se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za vojne, policijske i bezbednosne potrebe. Mistral se bavi osmišljavanjem, proizvodnjom i prodajom gotovih rešenja direktno krajnjim korisnicima, ali i projekt menadžmentom i marketinškom podrškom isporučiocima takve opreme.

Mistral je prvi ugovarač sa vladom SAD, angažuje podugovarače i predstavlja strane proizvođače vojne opreme pred Ministarstvom Odbrane SAD. Ratno Vazduhoplovstvo SAD, DLA, FBI, Vlade Tajvana, Izraela i Grčke samo su mali deo duge liste vlada i vladinih agencija sa kojima Mistral posluje. Velike komercijalne firme kao što su Tojota, Dupont, Marriot Hotels, Primex i mnogi drugi, obratile su se Mistralu bezbednosna rešenja po principu „ključ u ruke“ Javne službe i kompanije kao što su Amtrak, O Hara aerodrom u čikagu, aerodrom u Sidneju u Australiji takođe koriste Mistralova bezbednosna rešenja.

Više o ovoj kompaniji možete saznati ako posetite sajt : www.mistralgroup.com

„Karil international marketing“ je član Mistral Grupe iz Izraela i predstavlja interese kompanije na Bliskom Istoku, Evropi, Africi i Dalekom Istoku.

Domene

Blast Containment Receptacles (BCRs)

Sistemi za sprečavanje eksplozije

More Information

Expray explosives detection

Detekcija Narkotika

More Information

ExPen Explosives Detection

Detekcija Eksploziva

More Information

Eyeball

Taktična Oprema

More Information

Stoijmo na raspolaganju za sva dodadna pitanja.