Limestone Technologies Inc.

Limestone Tech Logo

O kompaniji

Limestone Technologies je osnovan 1999. godine kao provajder softvera i instrumenata da bi se focus kasnije prebacio na razvoj proizvoda koji se specijalno koriste za prikupljanje podataka o ljudskoj fiziologiji. 2003. Limeston je predstavio svoj najbolji softver i instrumente za utvrđivanje istine međunarodno poznat kao Polygraph Professional Suite. Nakon 10 godina uspešnog rada, Limeston širi svoje proizvodne linije u oblasti uređaja za utvrđivanje istine kao i u ublasti istraživanja seksualnih prestupniika kao i u oblasti rešenja za prikupljanje podataka.

Limestone Technologies je pouzdan dobavljač specijalizovanih medicinskih i psihfizioloških proizvoda, usluga i rešenja. Primarni poslovni focus je na oblast sigurnosti i javne bezbednosti. Otvorena komunikacija sa klijentima je proizveo uzajamno korisnu saradnju i donela lojalnost kupaca. Limestone Technologies je uvek priznata kao kompanija koja sluša svoje klijente, predviđa njihove potrebe i proaktivno ubezbeđuje zahteve na njhove odgovore.

Više informacija o firmi LIMESTONE možete videti na sajtu www.limestonetech.com

Poligraf firme Limeston

PARAGON SISTEM ZA AKVIZICIJU

Paragon sistem za akviziciju je smešten u ojačanu kutiju od fiberglasa i polikarbonata koja je brendirana od strane Limestone Technologies. Ovo čini Paragon Pelican čini jakim i omogućava mu rad u svim situacijima.  Naredni detalj koji krasi ovaj instrument su 9 24-bitnih ulaza visoke rezolucije, opremljenip premium niklovanim pločama koje su medicinski odobrene i sa Lemo konektorima. Ovi konektori podrazumevaju i Lemo patentiranu tehnologiju lepljenja koja obezbeđuje sigurnu konekciju svaki put. Za brz USB komunikaciju Paragone se isporučuje sa najnovijom industrijskom USB tehnologijom,. Ovi konektori zahtevaki mínimum 5lb sile da bi se isključili sa uređaja. IStraživači mogu biti potpuno uvereni u da je Paragon uređaj u sklagu sa Plug and play tehnologijom.  

DataPac_USB

DataPac USB je počeo kao prvi digitalni poligrafski instrument dizajniran na nivou medicinskog standarda. Ovaj osmokanalni uređaj visoke rezolucije u kutije od kompozitnog materiajla zbog trajnosti. Pneumatski ulaz koristi LUER najlonske konektore  medicinske klase. Premium elektronski ulazni konektori koji su odobreni od FDA obezbeđuju Kvalitet podataka i dodatnu sigurnost ispitanika/ispitivača. USB velike brzine je potpuno usklađen sa Plug and Play tehnologijom.DataPac_USB se može naći na FDA listi odobrenih medicinskih uređaja  i iznad je ASTM standarda za poligrafsko ispitivanje.

Slike

Stoijmo na raspolaganju za sva dodadna pitanja.